Personlig assistans i Uppsala

Personlig Assistans

Personlig assistans i Uppsala

Hos oss är det du som bestämmer!

Personlig assistans i Uppsala

Vi vill ge dig en trygg tillvaro och därför är du med och utformar din assistans. Du bestämmer vem som ska arbeta med dig och ifall det inte skulle fungera så hjälps vi åt att lösa problemen och hittar assistenter som passar dig.

För oss är det viktigt att veta vad du vill. Dina önskemål och synpunkter är utgångspunkten när vi tillsammans utformar din assistans. Du ska känna dig trygg i kommunikationen med oss och dina frågor och åsikter är viktiga. Dina fritidsintressen, drömmar och mål i livet styr dina assistansbehov och du bestämmer vad du vill göra på din fritid!

Det är också viktiga att förstå att assistansbehoven kan komma att ändras. Förutsättningar kan förändras och vi som människor ändras också. Därför kan ett beslut om assistans behöva ändras med tiden, speciellt när du blir äldre.

Att bygga upp en trygg relation mellan dig, din assistent och oss är därför essentiellt för att vi tillsammans kan säkerställa att du får de bästa förutsättningar och möjligheter du behöver för att uppfylla dina mål och drömmar i livet. 

Bli kund

Personlig assistans i Uppsala

Lättläst: Du är med och utformar din egen assistans. Du bestämmer vad du vill göra på din fritid och vi hjälper dig att göra det. Vi tror att trygghet är grunden till utveckling och för oss är det viktigt att du och din assistent trivs tillsammans och att du får den assistans du behöver. 

Varför ska du välja Vandel Assistans?

Hos oss på Vandel Assistans finns inga standardlösningar. Vi vill ge dig trygghet i vardagen och utformar därför assistansen efter dina önskemål och behov. 

Vi hjälper dig oavsett om du ska ansöka om assistans för första gången eller om du inte är nöjd med din nuvarande assistans och funderar på att byta till oss från annan assistansanordnare.

Personligt möte
Vi bokar in ett möte, i lugn och ro, där du berättar om dig, din livssituation, önskemål och förväntningar kring din personliga assistans och vi berättar om oss och vår service. Vårt mål är att du ska få de bästa förutsättningar och möjligheter för att leva det liv du vill leva och därför är det självklart för oss att du är delaktig i utformningen av din assistans.

Läs mer

Personligt möte
När vi har träffat dig kommer vi att presentera ett förslag på hur vi på bästa sätt kan utforma din personliga assistans. Du får fundera på förslaget och komma med synpunkter. Vi återkopplar till dig och slutligen är det självklart du som fattar beslutet.

Läs mer

Bestämmer du dig för att Vandel Assistans är det rätta valet för just dig så skriver vi ett avtal. Du väljer ett datum och från och med den dagen tar vi över det praktiska och administrativa samt ansvaret för din personliga assistans.

Är du ensam i din kamp mot myndigheterna för rätten till assistans? Hos oss på Vandel Assistans får du tillgång till våra duktiga jurister helt utan extra kostnad. Vi hjälper dig med den juridiska processen så att du kan lägga fokus på annat.

Bli kund hos Vandel

Personlig assistans i Uppsala

Som kund hos Vandel Assistans får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.