Vi på vandel

Om Vandel Assistans

Vandel Assistans grundades år 2013 för att vi insåg att det fanns behov av mångspråkig assistans så att alla kan få den hjälp och förståelse de behöver. Vandel betyder “sätt att leva” och vi arbetar för att alla ska kunna leva på det sätt de vill. 

Vi som arbetar på Vandel är socionomer och jurister, vi finns i hela Sverige och har vårt kontor i Uppsala. 

 

Vi strävar efter att ge dig en så trygg tillvaro som möjligt! Därför erbjuder vi personliga lösningar som utgår ifrån dig och dina behov. Du är vår utgångspunkt och vi erbjuder en trygg tillvaro för både dig och din assistent.

Varför ska du välja Vandel Assistans?

Hos oss på Vandel Assistans finns inga standardlösningar. Vi vill ge dig trygghet i vardagen och utformar därför assistansen efter dina önskemål och behov. 

Vi hjälper dig oavsett om du ska ansöka om assistans för första gången eller om du inte är nöjd med din nuvarande assistans och funderar på att byta till oss från annan assistansanordnare.

 

  • Du är delaktig och utformar din egen assistans.
  • Dina assistenter får kompetensutveckling och bra villkor.
  • Du kan önska en assistent som talar ditt modersmål.
  • Vi prioriterar DIN trygghet.


Lättläst:
Vi utformar assistansen efter dig, dina behov och önskemål. Du ska känna dig trygg med din assistent och få den assistans du behöver. Om du söker assistans för första gången eller om du vill byta till Vandel Assistans så hjälper vi dig med allt.

Bli kund hos Vandel

Som kund hos Vandel Assistans får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.