Kontakta oss på Vandel

Kontakta oss

Hör av dig

Varför ska du välja Vandel Assistans?

Hos oss på Vandel Assistans finns inga standardlösningar. Vi vill ge dig trygghet i vardagen och utformar därför assistansen efter dina önskemål och behov. 

Vi hjälper dig oavsett om du ska ansöka om assistans för första gången eller om du inte är nöjd med din nuvarande assistans och funderar på att byta till oss från annan assistansanordnare.

Personligt möte
Vi bokar in ett möte, i lugn och ro, där du berättar om dig, din livssituation, önskemål och förväntningar kring din personliga assistans och vi berättar om oss och vår service. Vårt mål är att du ska få de bästa förutsättningar och möjligheter för att leva det liv du vill leva och därför är det självklart för oss att du är delaktig i utformningen av din assistans.

Läs mer

Personligt möte
När vi har träffat dig kommer vi att presentera ett förslag på hur vi på bästa sätt kan utforma din personliga assistans. Du får fundera på förslaget och komma med synpunkter. Vi återkopplar till dig och slutligen är det självklart du som fattar beslutet.

Läs mer

Bestämmer du dig för att Vandel Assistans är det rätta valet för just dig så skriver vi ett avtal. Du väljer ett datum och från och med den dagen tar vi över det praktiska och administrativa samt ansvaret för din personliga assistans.

Är du ensam i din kamp mot myndigheterna för rätten till assistans? Hos oss på Vandel Assistans får du tillgång till våra duktiga jurister helt utan extra kostnad. Vi hjälper dig med den juridiska processen så att du kan lägga fokus på annat.

Bli kund hos Vandel

Som kund hos Vandel Assistans får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.